Inspireer met jouw verhaal als Future Citizen!

“De community waar je bij hoort in een nieuw land bepaalt mede je toekomst” 

NDC presenteert met Future Citizens een ontmoeting tussen oude en nieuwe inwoners van Nederland die benieuwd zijn naar elkaar maar niet in elkaars netwerk zitten, en die door de ontmoeting een rol willen spelen in elkaars toekomst.

Theatermaker Bright O. Richards nodigt je uit om samen met hem en zijn geliefde kunstenaars met jouw verhaal te verbinden met betrokken burgers, bedrijven, organisaties of andere nieuwkomers en het leven te vieren. Eerst online en in de wijk en daarna in het theater. Met Future Citizens #1 biedt New Dutch Connections ruimte via muziek, zang, dans, en rituelen om op Afrikaanse en theatrale wijze samen een voorstelling te creëren waarin mensen worden verbonden. Om tegelijkertijd samen een ritueel te vinden om het leven te eren.

Ben jij ooit gevlucht en voel jij je een Future Citizen? Wil je anderen inspireren met jouw verhaal, en leren hoe je jouw verhaal kunt vertellen? We nodigen je graag uit om je verhalen te delen. In Future Citizens worden verhalen gedeeld. Op theatrale wijze maakt NDC het mogelijk dat zowel de nieuwkomer als de community voor elkaar kan kiezen. Je kunt je aanmelden voor  Future Citizens en deelnemen aan onze (online)workshops. Jouw verhaal verdient een podium!

NDC neemt je graag mee in deze bijzondere voorstelling die start in Utrecht in de wijken Lombok, Oog in Al, Lunetten, Overvecht, Kanaleneiland, Leidsche Rijn, Hoograven en Ondiep. Woon je in een van deze wijken, dan nodigen we je uit je aan te melden je persoonlijke en professionele netwerk te vergroten. Je kunt meteen aanmelden voor Future Citizens en deelnemen aan onze (online)workshops, of meer informatie vragen door een berichtje te sturen naar joinfuturecitizens@newdutchconnections.nl

Future Citizens is een inspirational, motivational, matchmaking theaterstuk met muziek, verhalen, spoken word, performances etc. van bijzondere artiesten als Bright O. Richards (acteur/theatermaker). Oleg Fateev (muzikant en componist), Melvin Massaqoi (operazanger), Zoumana Diarra (multi instrumentalist) en meer dan 40 gemotiveerde en talentvolle vluchtelingen en nieuwkomers die graag met je willen verbinden.

Dit vind je misschien ook leuk...