Geef je op!

New Dutch Connections organiseert activiteiten en workshops voor (ex-)vluchtelingen in Utrecht, Emmen en Tilburg. Klik hier voor de ervaring van anderen of bekijk deze filmpjes!

Aanbod
Van tijd tot tijd starten we nieuwe leermodules! Vanwege corona zijn deze momenteel online. Houd onze website in de gaten voor het aanbod, of stuur alvast een e-mail naar info@newdutchconnections.nl om je aan te melden.

Gratis meedoen
Ben jij nieuw in Nederland en woon jij in een van bovenstaande gemeentes? Dan kun jij gratis meedoen! Weet jij al wat voor werk je wilt doen, of wil je daar samen met New Dutch Connections over nadenken? En zou je het fijn vinden als mensen je helpen om de juiste opleiding of werk te vinden? Wij kunnen jou hierbij helpen.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling
NDC helpt met je professionele en persoonlijke ontwikkeling. We koppelen je aan een coach en een maatje die je ondersteunen. We geven je wekelijkse trainingen en gaan op zoek naar je professionele vaardigheden.

Je leert van Nederlandse professionals. Ook organiseren we trainingen, workshops en excursies naar bedrijven. Doe mee en kom in contact met Nederlanders die je verder op weg helpen.

Ja, ik doe mee!

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Tweede telefoonnummer (bijvoorbeeld voor Whatsapp)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Woon je in een opvanghuis? NeeJa (COA)Ja (Nidos-huis)Ja (ergens anders)

  Welke talen spreek je? NederlandsEngelsFransArabischTurksFarsiTigrinya

  Hoe oud ben je?

  Opmerkingen:

  Wil je onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

  Ja, stuur mij de nieuwsbriefNee, bedankt

  Lees hier ons privacy-beleid.

  الانضمام إلى TA (المشاركين)

  Join the Future Academy

  Joignez-vous à l’Académie de la Future

  Unisciti a noi l’Academy del Futuro