Geef je op!

New Dutch Connections organiseert activiteiten en workshops voor (ex)asielzoekers in Utrecht, Rotterdam/ Den Haag, Tilburg, Emmen, Burgum /Drachten en Arnhem.

Aanbod
Na de zomer starten er weer nieuwe leermodules door het hele land! Houd de pagina van de ToekomstAcademies op de website in de gaten voor het aanbod, of stuur alvast een e-mail naar info@newdutchconnections.nl om je aan te melden.

Gratis meedoen
Ben jij nieuw in Nederland en woon jij in een van deze gemeentes? Dan kun jij gratis meedoen! Weet jij al wat voor werk je wilt doen, of wil je daar samen met New Dutch Connections over nadenken? En zou je het fijn vinden als mensen je helpen om de juiste opleiding of werk te vinden? Wij kunnen jou hierbij helpen.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling
NDC helpt met je professionele en persoonlijke ontwikkeling. We koppelen je aan een coach en een maatje die je ondersteunen. We geven je wekelijkse trainingen en gaan op zoek naar je professionele vaardigheden.

Je leert van Nederlandse professionals. Ook organiseren we trainingen, workshops en excursies naar bedrijven. Doe mee en kom in contact met Nederlanders die je verder op weg helpen.

Ja, ik doe mee!

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Tweede telefoonnummer (bijvoorbeeld voor Whatsapp)

Adres

Postcode

Woonplaats

Woon je in een opvanghuis? NeeJa (COA)Ja (Nidos-huis)Ja (ergens anders)

Welke talen spreek je? NederlandsEngelsFransArabischTurksFarsiTigrinya

Hoe oud ben je?

Opmerkingen:

Lees hier ons privacy-beleid.

الانضمام إلى TA (المشاركين)

Join the Future Academy

Joignez-vous à l’Académie de la Future

Unisciti a noi l’Academy del Futuro