Geef je op!

New Dutch Connections organiseert voor (ex)asielzoekers tot 30 jaar activiteiten en workshops zodat hun talenten tot bloei komen. Wij doen dit door ToekomstAcademies op te richten in Utrecht, Rotterdam/ Den Haag, Tilburg, Noord-Nederland (Emmen, Burgum en Drachten) en Arnhem/ Wageningen.

Aanbod
Begin 2018 starten er weer nieuwe leermodules door het hele land! Houd de website in de gaten voor het aanbod, of stuur alvast een e-mail naar info@newdutchconnections.nl om je aan te melden.

Gratis meedoen
Ben jij nieuw in Nederland en tussen de 15 en 30 jaar? Dan kun jij gratis meedoen! Weet jij al wat voor werk je wilt doen, of wil je daar samen met New Dutch Connections over nadenken? En zou je het fijn vinden als mensen je helpen om de juiste opleiding of werk te vinden?

Professionele en persoonlijke ontwikkeling
NDC helpt met je professionele en persoonlijke ontwikkeling. We koppelen je aan een coach en een maatje die je ondersteunen. We geven je wekelijkse trainingen en gaan op zoek naar je professionele vaardigheden.

Je leert van Nederlandse professionals. Ook organiseren we trainingen, workshops en excursies naar bedrijven. Doe mee en kom in contact met Nederlanders die je verder op weg helpen.

Geef je op! Stuur een mail naar info[at]newdutchconnections.nl

الانضمام إلى TA (المشاركين)

Join the Future Academy

Joignez-vous à l’Académie de la Future

Unisciti a noi l’Academy del Futuro

dummy-schrijfjein-BLAUW
arabic-schrijfjein
ENGELS-schrijfjein
frans-schrijfjein
italtiaans-schrijfjein