Future Citizens in Nijkerk

Ga mee op reis door de tijd in het leven van Ilyia.

Tijdens deze unieke storytelling voorstelling kun je een inspirerende en emotionele avond verwachten, vol met verhalen en prachtige muziek. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarin je wordt meegenomen op reis door het leven van Ilyia van Syrië naar Nederland. Ilyia woont al 6 jaar in Nijkerk en heeft inmiddels veel bereikt in zijn leven en carrière in Nederland. Van jongs af aan heeft hij een grote passie voor theater en podiumkunsten.

De voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met New Dutch Connections. Na afloop van de voorstelling kunnen we samen genieten van heerlijke Syrische hapjes met drankjes daarbij. Het wordt een gezellige avond waarbij we elkaar beter kunnen leren kennen en kunnen genieten van elkaars gezelschap.

Iliya en New Dutch Connections zouden het heel leuk vinden als je erbij kunt zijn en deze bijzondere avond samen kunnen beleven.

Datum: Donderdag 11 mei 2023

Locatie: Theater Breede Beek Streams I Kloosterstraat 3, 3861 AC Nijkerk.

Inloop: 19.30uur Aanvang: 20.00uur – 22.00uur met aansluitend borrel

Klik hier om aan te melden! De ticketprijs is naar draagkracht, je kunt dus gratis naar de voorstelling komen. We stellen een vrijwillig bijdrage zeer op prijs. Klik hier om te doneren!

Dit vind je misschien ook leuk...