Foto-expositie bij Humanity House

Op donderdag 24 januari vond de nieuwjaarsreceptie van Refugee Talent Hub plaats bij Humanity House in Den Haag. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden de winnaars van de foto wedstrijd ‘Ode aan Talent’ bekend gemaakt. Na de bekendmaking werd de officiële reizende foto-expositie geopend.

De foto-expositie is een initiatief van Refugee Talent Hub. In november heeft Refugee Talent Hub, in samenwerking met NRC, Humanity House en de O.B.A een fotowedstrijd georganiseerd. Fotografen met een vluchtelingachtergrond kregen de kans om foto’s in te zenden met het thema talent. Deze foto’s zijn te zien op publieke en private locaties in heel Nederland. Beginnend bij Humanity House op donderdag 24 januari. Fotograaf Jan Dirk van der Burg heeft tijdens de Nieuwjaarsreceptie winnaars van de fotowedstrijd bekend mogen maken en de foto-expositie geopend.

Onze directeur Bright Richards mocht het mooie evenement bijwonen en de kandidaten toespreken: ”Vergeet niet dat je dankzij je vluchtelingachtergrond ook juist veel te brengen hebt, namelijk alles wat je onderweg hiernaar toe hebt meegenomen.”

De foto-tentoonstelling is t/m maandag 11 februari te zien bij Humanity House in Den Haag. Mocht je het nog niet gezien hebben, het is de moeite waard!

Dit vind je misschien ook leuk...