Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

New Dutch Connections en Zina Platform nodigen je graag uit!

23 februari 2018 om 20:00 - 22:00

New Dutch Connections en Zina Platform nodigen je graag uit voor de feestelijke eindpresentatie van (ex)vluchtelingen van de ToekomstAcademie Utrecht op 23 februari in Het Wilde Westen.

Een groep jonge (ex-)vluchtelingen heeft twaalf weken lang, onder begeleiding van theatermakers Meike Jansen en Jordy Roeten van Zina Platform (het theatergezelschap van Adelheid Roosen), toegewerkt naar deze eindpresentatie. Ontdekken en ontwikkelen, je lichaam als instrument, verhalen vormgeven op de vloer en werken met geluiden stonden hierbij centraal. Gedurende deze avond tonen ze hun gemaakte reis tijdens de workshops en de methode van werken met Zina. Maak tijdens deze bijzondere avond onder het genot van een hapje en een drankje, kennis met enthousiaste jonge vluchtelingen en hun talenten op het gebied van theater, muziek en dans.

Datum: vrijdag 23 februari 2018
Tijd: Inloop vanaf 20.00 en om 20.30 uur start het programma
Locatie: Het Wilde Westen, Everard Meijsterlaan 1B te Utrecht

Laat je weten of je erbij bent?
Aanmelden kan via aanmelden@newdutchconnections.nl, vermeld daarin met hoeveel personen (max. 10 personen per organisatie) je komt. Heb je nog contact met je jongere, leuk! Nodig hem of haar ook van harte uit! Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet,

New Dutch Connections/ ToekomstAcademie Utrecht en Zina Platform

Gegevens

Datum:
23 februari 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisatoren

Zina Platform
New Dutch Connections

Locatie

Het Wilde Westen (Cereolfabriek)
Everard Meijsterlaan 1B
Utrecht, Utrecht 3533CK Nederland
+ Google Maps