Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Future Citizens – Sector Tech

17 mei om 19:30 - 22:00

Future Citizens

Na 10 weken Python Coding learning programma vieren wij met alle deelnemers de afsluiting van de training.Deze cursus is bedoeld voor mensen die een carrière in de IT ambiëren.

Deze cursus biedt praktische en theoretische kennis over de programmeertaal Python. De deelnemers hebben waardevolle kennis op gedaan voor eeb toekomstige carrière als IT-professional. Iedereen krijgt een certificaat en kan zijn kennis op het podium presenteren. In de afgelopen weken hebben ze samen met hun trainer en buddy van ASML een programma in Python gebouwd en laten grag zien, wat ze hebben geleerd.

Wil je kennis maken met Junior ITers in een sfeervolle theatersetting met een professionele voorstelling, kom dan 17 mei naar Pand P in Eindhoven.

Future Citizens is een theaterserie met live muziek waarin je de Python codemasters, hun talenten en dromen ontmoet. Elke voorstelling wordt er een inspirerend verhaal verteld over een vluchteling met een succesvolle carrière, die zijn plek in Nederland gevonden heeft. In de media lees je namelijk weinig over de skills en talenten die mensen hier mee naartoe nemen.

 

 

Gegevens

Datum:
17 mei
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://newdutchconnections.stager.co/web/tickets/111396179

Locatie

Pand P
Leenderweg 65
Eindhoven, 5614 HL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie