Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

As I Left My Father’s House in Veenendaal

24 april 2018

AIL
De voorstelling As I Left My Father’s House is in het prille begin geregeld op bezoek geweest op scholen, en de interesse om deze voorstelling op scholen te spelen is er in zeven jaar tijd niet minder op geworden. Op dinsdag 24 april staat As I Left bijvoorbeeld in Veenendaal.
En niet alleen de interesse, maar ook de thematiek van As I Left My Father’s House is de afgelopen jaren niet afgenomen in actualiteit. Net als zeven jaar terug zijn onderwerpen rondom de multiculturele en multireligieuze samenleving nog steeds belangrijk en biedt de voorstelling een mooie ingang of handig instrument om met elkaar hierover het gesprek aan te gaan. Op 24 april gebeurt dit op het Christelijk Lyceum in Veenendaal als onderdeel van een studiedag voor het personeel. Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Verus, de vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs.

Dit is een besloten voorstelling.

Interesse om As I Left My Father’s House bij u op school te organiseren – voor collega’s of leerlingen? Neem contact op met Doenja Abel via doenja@newdutchconnections.nl.

Foto: Anna van Kooij

Gegevens

Datum:
24 april 2018
Evenement Categorie:

Locatie

Veenendaal