Aanbod ToekomstAcademie Rotterdam

Ben jij nieuw in Nederland, wil jij jezelf ontwikkelen, nieuwe (Nederlandse) mensen ontmoeten en woon je in een AZC of Nidos-locatie in Rotterdam, Den Haag, Delft, Rijswijk e.o.? Dan hebben wij interessante trainingen voor jou!

Are you new in the Netherlands, do you want to develop yourself, meet new (Dutch) people and do you live in a AZC or Nidos-location in (or around) Rotterdam, Den Haag, Delft or Rijswijk? Then sign up for these interesting courses!

KNOW YOUR RIGHTS
Je leert twaalf weken lang van juridische experts over o.a.: ondernemingsrecht, immigratierecht, arbeidsrecht, onderwijsrecht en gezondheidsrecht. Je wordt getraind om op te komen voor jouw rechten in bepaalde situaties en leert vragen stellen, luisteren en beargumenteren op basis van de rechten en plichten in de Nederlandse en Europese samenleving. Tijdens deze module word je gekoppeld aan een coach/maatje die jou begeleidt.
Elke donderdag | oktober – december 2018 | DLA Piper in Amsterdam. (vervoer wordt geregeld).

DELOITTE
Je krijgt workshops over verschillende aspecten van het werken bij Deloitte, denk aan: audit en assurance, belasting en juridisch advies, technologie- , strategie- en Human Capital advisering, risico’s, financiën, innovatie, HR en personeelsbeleid. Binnen deze module kom je te weten hoe het er in een groot bedrijf in Nederland aan toe gaat, daarnaast is het je kans om in contact te komen met professionals uit het werkveld! Tijdens deze module word je gekoppeld aan een coach/maatje die jou begeleidt.
Elke vrijdagmiddag | oktober – december 2018 | Deloitte, Wilhelminakade 1 in Rotterdam

THE FIGHTER
Vanaf oktober kun je gratis de module The Fighter volgen bij rivierpodium the Fighter. Dit is een schip in Rotterdam waar altijd veel moet gebeuren. Denk aan schuren, schilderen, timmeren en ander klein onderhoud. Deze module biedt je de kans om ervaring op te doen en praktisch aan de slag te gaan.

Je wordt getraind door een professional en gekoppeld aan een coach en/of maatje. Wanneer je de cursus succesvol afrondt ontvang je een certificaat!
Elke dinsdagmiddag | oktober – december 2018 | The Fighter, Schiehaven 14 in Rotterdam

ZORG
Vanaf oktober kun je gratis de module Zorg volgen bij Humanitas. Deze module biedt je de kans om kennis te maken met het werken in de Zorgsector. De module start in oktober en duurt 12 weken. Je gaat twee uur per week praktisch aan de slag binnen een verzorgingstehuis en je leert over de verschillende aspecten van de zorg. Daarnaast word je gekoppeld aan een professionele zorgcoach en een maatje.
Elke maandagmiddag | oktober – december 2018 | Humanitas Akropolos in Rotterdam

Wil jij meedoen? Stuur een mail naar carla@newdutchconnections.nl