Aanbod Burgum/ Drachten

Ben jij nieuw in Nederland, wil jij jezelf ontwikkelen en nieuwe (Nederlandse) mensen ontmoeten en woon je in (de gemeente) Drachten/ Burgum?
Neem dan contact met ons op!

Are you new in the Netherlands, do you want to develop yourself, meet new (Dutch) people and do you live in Drachten or Burgum? Then contact us!

Sport en spel
Houd jij van sporten? Welke type sport vind jij leuk? Wat is jouw talent in de sport?
In de sportwereld zijn er een tal aan verschillende sporten die je kunt beoefenen. In de module sport en spel nemen we een greep uit deze talloze sporten. De komende drie maanden gaan we sporten als voetbal, turnen, tennis, hockey, judo, basketbal, tennis, volleybal en nog veel meer beoefenen. De sportlessen worden verzorgd door professionele trainers. Daarnaast wordt je gekoppeld aan een coach of maatje die je gedurende de module begeleiden en ondersteuning bieden.

Kunst en cultuur
Houd jij van theater? Ben jij creatief ingesteld? Wil je ontdekken wat je talenten zijn en hier je toekomst van maken?
Is je antwoord ja op bovenstaande vragen? Dan is de kunst en cultuur module iets voor jou! Theater-professionals leren je in drie maanden alles over hoe je jouw verhaal kunt gebruiken op het podium. Naast theater leer je ook schilderen, muziek maken (djembee), kleien, lampen, linosneden en nog veel meer. Gedurende de module word je gekoppeld aan een coach of maatje die jou ondersteuning biedt.

Lijkt het je leuk om jezelf uit te dagen en aan deze modules deel te nemen? Neem dan contact op met Siriki via siriki@newdutchconnections.nl